Flogocid

   
 Poštovani,

Posle više od 37 godina radnog staža, osećam dužnost i potrebu da saopštim svoje iskustvo sa lečenjem Flogocidom. Navela bih nekoliko svojih slučajeva:

- Sveža rana: tretman Flogocidom, debelo mazanje, uspešnost stopostotna.

- Bakterijska rana: štiti i neguje ranu, rana brzo zarasta u roku od 7 do 8 dana, u slučaju nije došlo do velikog oštećenja mišića.

- Furunculi, flegmone, ateromi: tretman od 15 do 20 dana, nepotreban skalpel, samo mali ubod sterilnom iglom, Flogocid, gaza i zavoj.

- Opekotine: štiti od infekcije, neguje i brzo zarasta.

- Izraziti glutealni dekubitusi - procena plastičnog hirurga da je obolelog taj dekubit doveo u smrtnu opasnost (prognozira pacijentu još 1,5 godina života). Pacijent dolazi kod mene na konsultacije, preuzimam lečenje tog dekubita i za 5 meseci on zarasta bez ožiljka, bez upotrebe bilo kakvog antibiotika (peroralnog - parientalnog i lokalnog), samo Flogocid uz svakodnevno previjanje. Pomenuti plastični hirurg, začuđen rezultatima tražio je da vidi Flogocid mast jer do tada nije za nju čuo. Otorinolaringolog, na moju priču o uspešnom lečenju furuncula i raznih upala spoljnog ušnog kanala Flogocidom, uvodi Flogocid mast u svoju lekarsku praksu i njime (uz moje sugestije) nastavlja da leči infekcije spoljnog ušnog kanala. Furunculi posle svega 2 do 3 dana sazrevaju, pucaju i cure, nakon čega rana brzo zarasta.

- Flogocid sam koristila i kod konjuktivita oka, posle 4 do 5 dana upala je prolazila.

- Za sopstvene potrebe, od sterilne gaze, pravila sam tampone natopljene Flogocidom i stavljala ih duboko na grlić uterusa, gde sam imala ranicu i upalu jajnika. Posle 20 dana tretiranja Flogocidom, izvukao je svakakav sadržaj, nakon čega je ginekološki pregled bio uredan. Mnoge moje pacijentkinje i prijateljice imale su ista iskustva sa primenom Flogocida.

- Upale šuljeva - upotreba Flogocida u unutrašnjosti i spolja.

-Ogromno iskustvo u primeni Flogocida imam u lečenju bradavica (virusnih izraslina naročito masivnih). Imala sam devojčicu od 10 godina koja je pre 5 godina po celom licu imala bradavice. Lice je umivala fiziološkim rastvorom, brisala grubim frotirom i mazala Flogocidom dva puta dnevno 40 dana. Posle tretmana bradavice su se povukle, a lice joj je bilo lepo odnegovano. U njenom slučaju plastični hirurg je predlagao majci skidanje kože sa bradavicama i plastičnu hiruršku intervenciju. Napomenula bih da je za tretmane Flogocidom
bitna duža upotreba.

- Iznenađujuće rezultate postigla sam i kod tri slučaja carcinoma: dva kožna i jednog slučaja dijagnostikovanog patohistološkog carcinoma mekog tkiva cele falange (mišićnog dela kažiprsta). Doktori su joj predlagali amputaciju falange. Njen prst tretirala sam Flogocidom svakodnevno 65 dana debelim nanosom masti, čistila ranu i skidala nekrotično tkivo. Prst je zarastao bez i jednog ožiljka. Prethodno navedena dva slučaja carcinoma cutisa, takođe su izlečena posle 65 dana upotrebe Flogocida. Posle kontrole, kod njihovih specijalista došlo je do neverice da je Flogocid izlečio ta oboljenja, pri čemu su uglavnom smatrali da su se pacijenti podvrgavali laserskim intervencijama u privatnim klinikama.

Pokazalo se da Flogocid mast u mojoj praksi ima ogromne moći delovanja. Na osnovu sopstvenog iskustva, verujem da u 85% slučajeva carcinoma kože može biti lek (pri svakodnevnoj upotrebi u periodu od 60 do 80 dana).

U isto vreme, želela bih se zahvaliti svim stručnjacima koji su proizveli Flogocid mast, jer me je u mom radnom veku na neki način proslavio kod pacijenata i dao dodatni stimulans mom dugogodišnjem radu.

Viša medicinska sestra Nada Antonić, penzioner.

 

Iskustva korisnika Flogocid

Vaša iskustva sa Flogocidom možete poslati
n
a email:
info@flogocid.com